Menu:

Forsiden

Badeland i Danmark

Badeland - Lalandia tilbud

Fly-rejser

Katalog

Hotel

Ski rejser

Sommerhus

Weekend/mini

Luksus Camping

BytBolig

Afbudsrejser

Div. Rejser.

RejseBøger

Billig biludlejning på ferien.

Forretningsrejse tilbud

 

Partner:

Slips - køb online

 

Århus Charter

Lån til ferie

Udsalg og Lagersalg i Danmark

Billige Printerpatroner

Nyhedsbrev

Kontakt os

 

Unavngivet

Luksushuse.dk 

 


Rejsetilbud

Strandhotellerne tilbyder fantastiske feriecentre for hele familien. Book online

Opdate: I dag hedder Starndhotellerne Dayz


Strandhotellerne er en udlejningskæde af ferieboliger i Danmark. Strandhotellerne består af 7 feriecentre i Jylland med lidt over 1.500 tilhørende ferieboliger.

Strandhotellerne er en udlejningskæde af ferieboliger i Danmark. Det er en privat kæde, som blev grundlagt i 1997. Strandhotellerne er ejet af Bjarne og Marianne Bøgh Jensen, og kæden består af 7 feriecentre i Jylland med lidt over 1.500 tilhørende ferieboliger

Strandhotellerne er en udlejningskæde af ferieboliger i Danmark. Det er en privat kæde, som blev grundlagt i 1997. Strandhotellerne er ejet af Bjarne og Marianne Bøgh Jensen, og kæden består af 7 feriecentre i Jylland med lidt over 1.500 tilhørende ferieboliger. Strandhotellerne ejer feriecentrene Marina Fiskenæs, Øer Maritime Ferieby, Feriecenter Kattegat, Rønbjerg Feriecenter, Feriecenter Grønhøj, SeaWest Nymindegab og Hotel Fanø Badeland.

Alle ferieboliger, som er ejet af Strandhotellerne, er velindrettede med køkkenfaciliteter, og der er tilknyttet en lang række aktivitetsmuligheder, men hvilken faciliteter, der er ved de forskellige feriecentre, er meget forskelligt. Nogle af de faciliteter du som gæst kan møde er bowling, badelande, minigolf, wellness, petanque, fitness, beach volley, airhockey, squash, tyrkisk bad, romersk bad, restauranter, dagligvarebutikker og skønne udendørsarealer.

 

Ferie gennem Strandhotellerne

Når du vælger at booke din ferie gennem Strandhotellerne, har du en række valgfriheder. Du kan bl.a. selv vælge, hvor lang din ferie skal være, og det betyder, at du ikke er begrænset af tilbud på f.eks. 3, 7 eller 10 dages ferieophold. Herudover bestemmer du selv, hvilken dag du vil ankomme, men du skal dog være opmærksom på, at hvis du skal på miniferie eller på forlænget weekend, så er ankomstdagen bestemt på forhånd. De valgfrie ankomstdage gælder i alle prisperioder hele året.

Når du selv vælger den dag, du ønsker at ankomme, har Strandhotellerne et bookingsystem, som udregner nogle forskellige rabatter ud til dig. Det vil med andre ord sige, at hvis du ikke vil gøre brug af Strandhotellernes i forvejen udregnet tilbud pga. ankomstdagen, så udregner bookingsystemet automatisk en rabat på f.eks. et 7 dages ophold. Det betyder, at du kan få billige ferieophold lige meget, om du benytter Strandhotellernes sammensatte ferieophold, eller om du selv sammensætter din ferie.

Ferietyper

Fælles for de forskellige typer af ferier er, at de enkelte tilbud gælder i forskellige prisperioder. Derfor er det meget vigtigt, at du tjekker, om det tilbud, du er interesseret i også kan bookes, når du gerne vil af sted.

Når du vælger at booke din ferie gennem Strandhotellerne, er der flere muligheder, da du bl.a. kan komme på ugeophold i f.eks. 7 eller 8 dage. Du kan også vælge en forlænget weekend eller en miniferie med ophold fra mandag til fredag.

Foruden de mest almindelige ferietilbud har Strandhotellerne også en lang række specialtilbud. Her kan vi nævne, at du f.eks. kan booke 3 nætter, hvor du betaler for 2, men du kan også bo 14 nætter i et af Strandhotellernes feriecentre og kun betale for 11 nætter. Sidst men ikke mindst kan du booke 3 ugers ferie og kun betale for de 2 af ugerne.

Nogle helt specielle tilbud du kan få hos Strandhotellerne er bl.a. familiepakkerne, hvor du kan betale for din ferie og få entrébilletter til nogle af de største forlystelsesparker i Jylland med i prisen. Desuden kan Strandhotellerne tilbyde venindeweekender med brunch, wellness, ansigtsbehandling, massage og meget mere, eller en ferie hvor wellness eller golf er i fokus.

Strandhotellerne kan også være med til at danne rammerne om et anderledes, spændende og sjovt kursusforløb, da der tilbydes kursusophold i rolige og afslappende omgivelser med gode muligheder for socialt samvær og teambuilding.

Den sidste ferietype vi vil komme ind på er, at Strandhotellerne giver dig muligheden for at holde fest i en af de 7 feriecentre. Du har derfor mulighed for at holde en anderledes fest for dine venner og familie, og hvis du kan samle minimum 25 personer til en fest i en af feriecentrenes restauranter, så giver Strandhotellerne 10 % rabat på overnatningen.

 

 

Rejsetilbud

Rejsemål:
Amsterdam
Berlin
Budapest
Dublin
Firenze
Gran Canaria
Kreta
Korfu
London
Lissabon
New York
Nice
Paris
Prag
Rom
SanFrancisco
Venedig
The Garda Village
Hotel i Barcelona
Hamburg Tyskland
 

Rejs fra Hamburg

Lalandia tilbud

Badeland i Nordtyskland

Lalandia

Mols-Linien

FDM

Vigsø Badeland

Badeland Weissenhäuser strand

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Lej et sommerhus

Falk Lauritsen Rejser

Spar 25% på vinterferien
Strandhotellerne -Nu Dayz
Thinggaard rejser

Andet rejse info:
Tidsforskel på rejser
Biludlejning i ferien
Forretningsrejse
Valutakurser
DSB Orange
Efterårsferie 2019
Mit fly er forsinket, få penge tilbage

Printerpatroner

 

 

Denne side er reklamefinansieret og drives af MoreMedia Aps. 

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

2022 Disneyland Paris tilbud
Få det bedste tilbud fra Disneyland lige NU.

Tips og trick til billig rejse til Disneyland Paris

Gør et kup!

 

 

 

 

 

Guide!

Guide -Få mere tid i Forlystelsesparker
 

Guide til forskellige rejsemål

 

 

Biludlejning på ferien, Bestil hjemmefra....
Tjek priser her:

 

Tidsforskel

Beregn afstand

Beregn valuta

Find et lån til din næste ferie
Søg lån her!

Billige Printerpatroner:

Skal du bruge nyt blæk eller toner til din printer, så kig forbi Tonerland.dk Du får billige priser og god service.

Billig blæk og toner -Klik her!