Menu:

Forsiden

Badeland i Danmark

Badeland - Lalandia tilbud

Fly-rejser

Katalog

Hotel

Ski rejser

Sommerhus

Weekend/mini

Luksus Camping

BytBolig

Afbudsrejser

Div. Rejser.

RejseBøger

Billig biludlejning på ferien.

Forretningsrejse tilbud

 

Partner:

Slips - køb online

 

Århus Charter

Lån til ferie

Udsalg og Lagersalg i Danmark

Billige Printerpatroner

Nyhedsbrev

Kontakt os

 

Unavngivet

Luksushuse.dk 

 


Rejsetilbud

FDM

Mere end bare motor.
Du får f.eks. både vejhælp, Travel (rejser), rejseforsikring, camping og netbutik.

Tjek gode tilbud på rejser her! >>

 

FDM: Find information rejseforsikring og autohjælp
Med FDM Autohjælp er du sikret i Danmark og hele Europa. Få FDM Rejseforsikring inkl. ét års medlemskab af FDM.

Med mere end 230.000 medlemmer er FDM Danmarks største interesseorganisation for bilejere. I FDM arbejder man for bedre trafiksikkerhed, miljø, infrastruktur og forbrugersikkerhed

 

Med mere end 230.000 medlemmer er FDM Danmarks største interesseorganisation for bilejere. I FDM arbejder man for bedre trafiksikkerhed, miljø, infrastruktur og forbrugersikkerhed. I forlængelse heraf kan det nævnes, at FDM driver test og bilsynscentre, køretekniske anlæg, campingpladser og rejsebureauer i hele Danmark. FDM tilbyder også sine kunder vejhjælp, og som noget helt andet driver FDM også et forsikringsselskab, hvor kunderne gratis kan få rådgivning om forbrugermæssige, tekniske og juridiske spørgsmål. I forbindelse med længerevarende og komplicerede retsmæssige sager, hjælper FDM også sine kunder hele vejen igennem en evt. retssag. Bilmagasinet Motor er også en af FDM´s aktiviteter, og med sine 500.000 læsere er Motor det største bilblad i Danmark.

Historik

Interesseorganisationen FDM blev grundlagt i 1909 og har hovedsæde i Lyngby nord for København. FDM er en forkortelse af Forenede Danske Motorejere, og organisationen er oprindeligt udsprunget af bilmagasinet Motor, som blev stiftet i 1906.

I flere år i træk steg antallet af kunder hos FDM voldsomt, men fra 2009 begyndte tallet at falde en lille smule. Siden januar 2005 har FDM drevet selskabet FDM Bilsyn, men efter kort tid på markedet led selskabet store tab, da FDM Bilsyn forsøgte at tilpasse sig synsmarkedet ved lukning af andre synsvirksomheder samt nedskæringer i de virksomheder, som var tilbage på markedet.

FDM´s rejsebureau FDM Travel har desværre tabt flere markedsandele og har taget konsekvenser heraf ved at lukke 5 bureauer i 2009. Siden d. 1. juni 2007 har FDM haft vejhjælpsselskabet FDM Vejhælp, og den daglige drift af selskabet varetages af Dansk Autohjælp. Samme år indledte FDM et samarbejde med andre dele af bilbranchen om hjemmesiden bilklage.dk. Denne side fungerer som et ankenævn for biler, og siden behandler forbrugerklager, der opstår i forbindelse med køb af biler med en værdi på 100.000 kr. eller mere samt værksteds- og serviceregninger, der koster mere end 1.500 kr.

Mission, vision og kerneværdier

FDM har nogle klare kerneværdier, som virksomheden hele tiden lever efter. For FDM er det meget vigtigt at have en stor viden inden for organisationens kompetenceområder, så derfor har FDM nogle af landets dygtigste eksperter bl.a. inden for teknik og jura. FDM vil være troværdige, og dermed ønsker organisationen at blive ved med at være en kompetent og uafhængig organisation, som har kundernes interesse som højeste fokusområde. Desuden vil FDM være en synlig organisation, som hele tiden tilpasser sig kundernes behov, og som løbende kommer med nye og interessante tiltag. Den sidste kerneværdi, som er vigtig for FDM er, at organisationen har en meget klar holdning inden for flere politiske og forbrugerpolitisk områder, der er med til at sikre, at kunderne får en positiv oplevelse hos FDM.

Ud fra disse kerneværdi, er FDM´s vision blevet til, at organisationen varetager den moderne bilists interesser samtidig med, at organisationen arbejder for, at det skal være en positiv oplevelse at være bilist i dagens Danmark.

Mission for FDM er at være offensive og løbende øge deres vækstrater for medlemstilgangen. Dette skal gøres ved at være den dynamiske organisation, som på bedst mulig måde kan varetage bilisternes interesser. FDM udlever sin mission ved løbende at videreuddanne alle organisationens eksperter, så de kan levere den bedste og allermest kompetente service og rådgivning. Desuden arbejder FDM´s eksperter hele på at have det bedste overblik på bilmarkedet samt den største indsigt i branchen.

FDM Vejhjælp

Med FDM Vejhjælp er du altid dækket i Danmark, men er du på ferie i Europa, er dit abonnement også gældende under dit ophold. FDM hjælper i alle situationer, om du så bare er punkteret, eller hvis bilen f.eks. ikke vil starte. Står du i den situation, at din bil går i stykker, og du ikke kan komme videre, så tilbyder FDM, at du kan leje en bil for 150 kr. om dagen i max 3 dage. Skulle det være nødvendigt at leje bilen i mere end de 3 dage, koster det efterfølgende 450 kr. pr. påbegyndt døgn.

Hos FDM Vejhjælp skal der betales en selvrisiko på 100 kr. pr. assistance, men hvis hjælpen ikke når frem inden for 1 time under normale vejr- og trafikforhold, skal man ikke betale de 100 kr. Hvis man ringer og afbestiller sin vejhjælp mere end 30 min. efter det første opkald til FDM, skal der stadigvæk betales for selvrisikoen. Hvis du er på ferie i Europa og får brug for vejhjælp, er der dog ingen selvrisiko, som skal betales.

Hvad koster et medlemskab så egentlig hos FDM Vejhjælp? Faktisk tilbyder FDM sine kunder en masse ydelser, som minder meget om de konkurrerende virksomheder på markedet, men FDM udbyder bare deres produkt til en lavere pris. Du kan nemlig få vejhjælp fra FDM til kun 365 kr. om året.

FDM Forsikringer

FDM´s forsikringsselskab tilbyder diverse forsikringer på lige fod som de andre forsikringsselskaber på markedet. FDM forsøger at være den billigste på markedet inden for alle forsikringstyper. Hos FDM Forsikring kan du tegne følgende forsikringer: bil, familie-, indbo-, ansvars-, ulykkes-, rejse-, hus-, lystbåds-, camping-, sundheds-, knallert-, motorcykel, erhvervs-, livs- og pensionsforsikringer. Det kan derfor siges, at alle i familien samt alle familiens ejendele kan blive godt forsikret hos FDM Forsikringer.

FDM Test og Bilsyn

I hele Danmark har FDM centre, hvor du kan få testet din bil og foretaget de lovpligtige bilsyn. Af forskellige tests kan der nævens den meget populære brugtbilstest samt test af bilen, inden du rejser på ferie, så du slipper for ubehagelig oplevelser, når du tager på ferie. Når FDM foretager en biltest, bliver bilen kontrolleret på ca. 140 punkter, og bilen kan testes på godt 3 timer. I gennemsnit bliver der fundet 6 fejl, hvor hver bil, der bliver testet. Selve biltesten koster fra 2.200 kr., og med de ca. 6 fejl man skal regne med, der bliver fundet på ens bil, skal man ligge et par tusinde kroner oveni beløbet. Hos FDM bestræber man sig på en hurtig ekspeditionstid, så derfor kan du bestille din tid til syn i dag og få bilen tjekket allerede i morgen.

FDM er godkendt til at foretage syn på motorcykler, trailere og campingvogne samt på person- og varebiler på under 3.500 kg. De syn, du kan få foretaget hos FDM Vejhjælp er bl.a. omsyn, periodisksyn, told- og registreringssyn.

Køretekniske kurser hos FDM

FDM ejer køretekniske anlæg på Jyllandsringen og Sjællandsringen, hvor der er mulighed for at få kurser på f.eks. glatbanen. Alle personer med kørekort til personbil kan deltage på FDM´s kurser, og kurserne er velegnet til både private og erhvervsbilister. FDM anbefaler, at du deltager i kurserne i din egen bil, da den er en, du kører i til dagligt, og du skal gerne kunne lære bilens reaktioner bedre at kende.

De kurser du kan tage hos FDM foregår enten på almindelig asfalt eller på glatbane. På almindeligt asfalt er der øvelser i slalom, dobbelt undvigemanøvre, katastrofeopbremsning samt kombineret bremse og undvigemanøvre. På glatbanen kan du øve dig i bl.a. kombineret bremse og undvigemanøvre, katastrofeopbremsning samt opretning af forhjuls- og baghjulsskridning i glatte sving. Priserne er til at overkomme, da medlemmer hos FDM skal betale ca. 1.000, og ikke medlemmer skal betale ca. 1.200 kr. for et kursus. Priserne er inklusive moms og forplejning i løbet af dagen.

FDM Camping

FDM har 11 campingpladser i Danmark, og pladserne er åbne for alle, men for FDM kunderne opnår du 10 % rabat på dit ferieophold. Alle de campingpladser, som FDM ejer, er 3-stjernede, og flere af dem har swimmingpools og wellnesscentre. For FDM er det meget vigtigt, at dig og din familie får en god oplevelse, når I lejer jer ind på FDM´s campingpladser, og er campingpladserne placeret i nærheden er forskellige forlystelser, så der er rig mulighed for både de store og små i familien til at lave en masse sjove ting.

På FDM´s campingpladser kan man bl.a. leje små campinghytter, som er elopvarmede og velisolerede. I hytterne er der køleskab og elektriske kogeplader, og alle hytterne har også indlagt vand til køkkenvasken, men i nogle få hytter er der også toilet og bad. Desuden indeholder køkkenet bestik og service til 6 personer samt gryder og pander, og der er også dyner og puder i alle hytter, men sengelinned skal man selv sørge for at medbringe. Sidst men ikke mindst er alle hytter på FDM´s campingpladser selvfølgelig røgfrie.

Hvis du mere er til campingvogne, kan du også leje enten en helt ny eller en meget velholdt og istandgjort campingvogn. I alle vognene kan der sove 4-5 personer, og de er alle forsynet med fortelt, borde, stole og kunsttæpper. Lige som i campinghytterne er der også gryder, pander, køleskab samt service og bestik til 6 personer. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er installeret toiletter i campingvognene.

Campingpas

Når du skal på camping enten i Danmark eller udlandet, skal du have et gyldigt campingpas. Alt efter hvor du skal hen, kan du få et internationalt, skandinavisk eller et transitcampingpas. Med et internationalt campingpas i hånden kan du opnå flere rabatter på udenlandske campingpladser. Norge, Sverige, Danmark og Finland har indledt et samarbejde om et skandinaviske campingplads, og det kan også bruges i de fleste europæiske lande dog ikke Letland, Estland, Litauen, Kaliningrad, Polen, Slovakiet, Tjekkiet, Ungarn, Bosnien, Østrig, Serbien, Albanien, Makedonien, Bulgarien og Rumænien.

Hvis du kun skal overnatte på en dansk campingplads en enkelt nat, kan du nøjes med at købe et transitpas til 35 kr. Køber du et internationalt pas koster det 95 kr., og et skandinavisk campingpas koster 100 kr. Fælles for campingpassene er, at de er omfattet af en ansvarsforsikring overfor en 3. person, hvis det skulle ske, at ejeren af campingpasset ikke selv har en anden form for forsikringsmæssig dækning. Dog skal du være opmærksom på, at forsikringen kun dækker skader, som man ifølge danske retspraksis kan drages til ansvar for.

FDM Travel

Tjek gode tilbud på rejser her! >>

Hos FDM Travel kan du finde netop den sommerferie, som passer lige til dig. Ligesom et hvilken som helst andet rejsebureau kan FDM Travel tilbyde rejser med fly, kør-selv-ferie, billeje, hotelpakker, ferieboliger, storbyferier og meget mere. Lige meget hvor du ønsker at komme på ferie, kan FDM Travel hjælpe dig med at finde din drømmerejse, da FDM Travel har rejser til stort set alle destinationer i hele verden.

Du kan selv vælge at sammensætte din rejse, men hvis du lader FDM Travel om sammensætningen, og hvis du f.eks. bestiller både transport og ophold hos FDM Travel, så er du beskyttet af Pakkerejseloven samt Rejsegarantifonden. FDM Travel vil altid være behjælpelige med rådgivning om bl.a. rejseforsikringer, så du er garanteret den helt rigtige dækning, hvis uheldet skulle ske.

FDM Netbutik

For uden alle disse ydelser hos FDM, sælger FDM også flere forskellige ting i organisationens netbutik som f.eks. campingudstyr, kufferter, GPS´er, klapvogne, kølebokser, rejsebøger, tasker, solbriller, regntøj og meget mere, som du kan se på FDM´s hjemmeside.

 

 

Rejsetilbud

Rejsemål:
Amsterdam
Berlin
Budapest
Dublin
Firenze
Gran Canaria
Kreta
Korfu
London
Lissabon
New York
Nice
Paris
Prag
Rom
SanFrancisco
Venedig
The Garda Village
Hotel i Barcelona
Hamburg Tyskland
 

Rejs fra Hamburg

Lalandia tilbud

Badeland i Nordtyskland

Lalandia

Mols-Linien

FDM

Vigsø Badeland

Badeland Weissenhäuser strand

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Lej et sommerhus

Falk Lauritsen Rejser

Spar 25% på vinterferien
Strandhotellerne -Nu Dayz
Thinggaard rejser

Andet rejse info:
Tidsforskel på rejser
Biludlejning i ferien
Forretningsrejse
Valutakurser
DSB Orange
Efterårsferie 2019
Mit fly er forsinket, få penge tilbage

Printerpatroner

 

 

Denne side er reklamefinansieret og drives af MoreMedia Aps. 

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

2022 Disneyland Paris tilbud
Få det bedste tilbud fra Disneyland lige NU.

Tips og trick til billig rejse til Disneyland Paris

Gør et kup!

 

 

 

 

 

Guide!

Guide -Få mere tid i Forlystelsesparker
 

Guide til forskellige rejsemål

 

 

Biludlejning på ferien, Bestil hjemmefra....
Tjek priser her:

 

Tidsforskel

Beregn afstand

Beregn valuta

Find et lån til din næste ferie
Søg lån her!

Billige Printerpatroner:

Skal du bruge nyt blæk eller toner til din printer, så kig forbi Tonerland.dk Du får billige priser og god service.

Billig blæk og toner -Klik her!