Menu:

Forsiden

Badeland i Danmark

Badeland - Lalandia tilbud

Fly-rejser

Katalog

Hotel

Ski rejser

Sommerhus

Weekend/mini

Luksus Camping

BytBolig

Afbudsrejser

Div. Rejser.

RejseBøger

Billig biludlejning på ferien.

Forretningsrejse tilbud

 

Partner:

Slips - køb online

 

Århus Charter

Lån til ferie

Udsalg og Lagersalg i Danmark

Billige Printerpatroner

Nyhedsbrev

Kontakt os

 

Unavngivet

Luksushuse.dk 

 


Rejsetilbud

Falk Lauritsen tilbyder fabelagtige ferier til gode priser, der samler familien.


Falk Lauritsen Rejser er et dansk rejsebureau, som sælger rejser til den rejseglade dansker med destinationer i Europa. Asien, Afrika samt Nord og Centralamerika.

Falk Lauritsen Rejser er et dansk rejsebureau, som sælger rejser til den rejseglade dansker med destinationer i Europa. Asien, Afrika samt Nord og Centralamerika.

Falk Lauritsen Rejser er et dansk rejsebureau, som sælger rejser til den rejseglade dansker med destinationer i Europa. Asien, Afrika samt Nord og Centralamerika. Historien bag Falk Lauritsen rejser stammer tilbage til 1967, hvor supermarkedskæden, der var ejet af Ragnar Falk Lauritsen, begyndte at sælge rejser i sine købmandsforretninger.

Det jyske rejsebureau Nøgle-Rejser havde i samarbejde med en række købmænd selskabet Rejsebaren, hvor det var muligt at købe rejser. Dog kunne dette ikke blive ved med at løbe rundt, så mange danskere strandede på bl.a. Mallorca. Danskerne skulle naturligvis hjem til Danmark igen, og derfor blev Falk Rejser A/S stiftet. I starten havde virksomheden kontor i Herning, men under en brand mistede rejsebureauet desværre alle data. Derfor blev et hovedkontor oprettet i København, og i dag har Falk Lauritsen Rejser kontorer i både Aalborg, Odense, Århus, Hamburg, Düsseldorf og Flensborg.

Sammensætning af din rejse hos Falk Lauristen Rejser

Når du vælger at købe en rejse gennem Falk Lauritsen Rejser, kan du bestille den ferie, som passer til netop din og din families ønsker og behov. Du kan vælge at købe en kombineret rejse både med fly, hotel, og transport til og fra lufthavnen. Hvis du f.eks. ønsker at tage de praktiske ting lidt mere spontant, når du ankommer til din feriedestination, så kan du vælge kun at købe din flybillet gennem Falk Lauritsen Rejser, og så først finde hotel eller lignende, når du kommer frem.

Falk Lauritsen Rejser har gjort det nemt og enkelt at vælge hotel eller ferielejlighed, da virksomheden har inddelt de forskellige muligheder i kategorier alt efter, hvilket faciliteter de indeholder. Kategorierne er inddelt fra 1-5, hvor 1 naturligvis er af den laveste standard og 5 af den højeste standard. Du kan også vælge den form for booking, der hedder anvisning. Disse anvisninger er ikke inkluderet pension, og du er heller ikke altid garanteret eget toilet og bad. Disse bookinganvisninger henvender sig hovedsageligt til dig, som bare har brug for et sted at sove en enkelt nat eller to, eller til dig som kun stiler krav om en ren seng. Du skal være opmærksom på, at du inden afrejser ikke kan få oplyst, hvilket hotel du skal bo på, og hvor det ligger, da du først får oplyst det, når du ankommer til din feriedestination.

Service hos Falk Lauritsen Rejser

Når du rejser med Falk Lauristen Rejser, bliver du mødt med et højt serviceniveau. Under flyrejsen vil du altid få serveret et lille måltid mad, og når du bestiller en af Falk Lauritsens pakkerejer, vil du altid blive mødt af en rejseleder i lufthavnen, når du ankommer. Alle rejselederne snakker dansk, og de sørger for din transport til hotellet, men også til lufthavnen, når du rejser hjem til Danmark igen. Rejselederne hos Falk Lauritsen har et godt kendskab til rejsedestinationernes kultur og historier, og hvis det skulle blive nødvendigt, kan du altid komme i kontakt med din rejseleder under din ferie enten på hotellet eller over telefonen.

 

 

Rejsetilbud

Rejsemål:
Amsterdam
Berlin
Budapest
Dublin
Firenze
Gran Canaria
Kreta
Korfu
London
Lissabon
New York
Nice
Paris
Prag
Rom
SanFrancisco
Venedig
The Garda Village
Hotel i Barcelona
Hamburg Tyskland
 

Rejs fra Hamburg

Lalandia tilbud

Badeland i Nordtyskland

Lalandia

Mols-Linien

FDM

Vigsø Badeland

Badeland Weissenhäuser strand

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Lej et sommerhus

Falk Lauritsen Rejser

Spar 25% på vinterferien
Strandhotellerne -Nu Dayz
Thinggaard rejser

Andet rejse info:
Tidsforskel på rejser
Biludlejning i ferien
Forretningsrejse
Valutakurser
DSB Orange
Efterårsferie 2019
Mit fly er forsinket, få penge tilbage

Printerpatroner

 

 

Denne side er reklamefinansieret og drives af MoreMedia Aps. 

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

2022 Disneyland Paris tilbud
Få det bedste tilbud fra Disneyland lige NU.

Tips og trick til billig rejse til Disneyland Paris

Gør et kup!

 

 

 

 

 

Guide!

Guide -Få mere tid i Forlystelsesparker
 

Guide til forskellige rejsemål

 

 

Biludlejning på ferien, Bestil hjemmefra....
Tjek priser her:

 

Tidsforskel

Beregn afstand

Beregn valuta

Find et lån til din næste ferie
Søg lån her!

Billige Printerpatroner:

Skal du bruge nyt blæk eller toner til din printer, så kig forbi Tonerland.dk Du får billige priser og god service.

Billig blæk og toner -Klik her!