Menu:

Forsiden

Badeland i Danmark

Badeland - Lalandia tilbud

Fly-rejser

Katalog

Hotel

Ski rejser

Sommerhus

Weekend/mini

Luksus Camping

BytBolig

Afbudsrejser

Div. Rejser.

RejseBøger

Billig biludlejning på ferien.

Forretningsrejse tilbud

 

Partner:

Slips - køb online

 

Århus Charter

Lån til ferie

Udsalg og Lagersalg i Danmark

Billige Printerpatroner

Nyhedsbrev

Kontakt os

 

Unavngivet

Luksushuse.dk 

 


Rejsetilbud

Billige togrejse med DSB Orange!

 

DSB Orange. Få rabat på togbiletter med DSB Orange
Med DSB Orange får du udover de almindelige tilbud og rabatter også får en lang række slagtilbud, hvis du er tilmeldt Orange Alarm.

Med DSB Orange får du udover de almindelige tilbud og rabatter også får en lang række slagtilbud, som du kun kan få fingrene i, hvis du er tilmeldt DSB Orange alarm, hvor du modtager de bedste tilbud før alle andre.

DSB vil gerne være med til at give sine passagerer nogle eftertragte billetter til billige priser. Ungdomskortet DSB Wildcard er en mulighed til unge under 26 eller studerende, men hvad skal man gøre, hvis du skal rejse med tog og ikke opfylder disse betingelser? Det har DSB selvfølgelig også en løsning på, da de tilbyder danskerne gode tilbud på billige billetter. Disse billige billetter går under navnet DSB Orange, hvor du udover de almindelige tilbud og rabatter også får en lang række slagtilbud, som du kun kan få fingrene i, hvis du er tilmeldt DSB Orange alarm, hvor du modtager de bedste tilbud før alle andre.

De billige billetter varierer i prisen, da nogle faktorer som f.eks., hvor langt du rejser, billetternes efterspørgsel, om du vil være med Intercity eller Intercity Lyntog, eller hvor du køber din DSB Orange billet, spiller ind. Der er derfor heller ikke særlig mange billetter i udbud, og det er ikke på alle afgange, du kan købe disse billige billetter. Derfor er det en særdeles god idé at købe din billet i god tid, hvis du ønsker at opnå den største besparelse. Du kan købe DSB Orange billetter op til 2 måneder før rejsen. Når du køber en DSB Orange billet, kan du gøre det online i DSB´s netbutik, og du skal derfor selv sørge for at udskrive din billet og pladsbillet.

Generelle betingelser for køb af DSB Orange billetter

Der er nogle helt almindelige og generelle betingelser, som er gældende for køb og brug af DSB Orange togbilletter. Som nævnt i forrige afsnit kan du kun købe DSB Orange billetter over internettet, og du skal derfor betale for din billet med det samme. Du kan altså ikke vente med betalingen, fordi du ikke kan afhente billet på DSB stationer eller selvbetjeningsautomater. Når du viser din billet under rejsen, skal du huske at vise et gyldigt ID, så du ikke kan overdrage din billet til en anden person.

DSB Orange billetter har altid en pladsbillet inkluderet i prisen, og du skal være opmærksom på, at du ikke kan købe Orange billetter til stillezonerne. Billetten er kun gyldig på det tidspunkt, som står på billetten, hvilket med andre ord betyder, at du ikke kan bruge billetten på en tidligere eller senere afgang, som du kan med alle andre billettyper fra DSB. Desuden kan billetten heller ikke refunderes.

Når du køber en DSB Orange billet skal du være opmærksom på, at du ikke kan få yderligere rabat med et DSB Wildcard. Orange billetterne gælder på alle rejser mellem DSB stationerne, men du kan ikke bruge dem i busser og metro i forbindelse med din rejse, som du kan med en almindelig DSB togbillet. For hvert betalende voksen, der rejser, kan vedkommende uden betaling tage to børn med under 12 år, men du skal huske at reserve en pladsbillet til vedkommende. Har du børn mellem 12 og 15 år, der skal rejse med, kan du købe en billet til halv pris til børnene.

Billige rejser før alle andre

Det er værd at undersøge priserne på DSB Orange billetter, da du kan spare mange penge på din rejse. Lige nu kan du f.eks. rejse mellem flere stationer i Jylland for kun 49 kr. Herudover kan du også købe billetter til en rejse mellem København og Jylland for kun 79 kr., eller hvad med tilbuddet om at rejse i hele din landsdel for 119 kr. tur/retur.

Du kan altså tydeligt se, at der er mange penge at spare på dine togrejser, og der kommer ofte nye tilbud til især i de forskellige sæsoner som f.eks. sommerferien. Hold derfor godt øje med DSB´s hjemmeside eller tilmeld dig DSB Orange alarm og få de allerbedste tilbud før alle andre ind i din mailboks.

Få et DSB Wildcard og spare penge på dine togrejser
Med et DSB Wildcard kan du spare mange penge på dine togrejser rundt omkring i Dnamark. Læs mere om DSB Wildcard her.

Med et Wildcard fra DSB kan du opnå op til 50 % rabat på standard togrejser i Danmark. Du kan købe dit Wildcard, når det passer dig til 180 kr

Med et Wildcard fra DSB kan du opnå op til 50 % rabat på standard togrejser i Danmark. Du kan købe dit Wildcard, når det passer dig til 180 kr. Herefter er kortet gældende i et år. Foruden rabatten på DSB standard togrejser, kan du også få 20 % rabat på billetter over Øresund, 25 % rabat på salgsvognen i InterCity og InterCityLyn togene i Danmark samt i de internationale tog mellem København og Hamburg. Dog kan du ikke få rabatter på ugeblade og aviser. Der findes desuden også en række tilbud i DSB´s Kort og Godt butikker, hvor du kan få 25 % rabat på udvalgte varer.

Hvem kan få Wildcard fra DSB?

DSB Wildcard kan købes af alle unge mellem 16 og 25 år – begge år inklusive. Hvis du er over 25 år og er på SU, kan du dog godt købe et Wildcard fra DSB, men kortet kan kun udstedes med 1. gyldighedsdag i en måned, hvor du kan få SU eller SU-lån udbetalt. Det vil med andre ord sige, at hvis der er nogle måneder, hvor du ikke modtager SU, kan du ikke bruge DSB Wildcard i den pågældende måned.

Sådan får du et DSB Wildcard

Når du har bestilt et Wildcard fra DSB, vil der gå ca. 2 uger, før du modtager kortet. Dog kan du stadig opnå rabatter på togrejserne, da du efter bestilling af kortet får et midlertidigt kort. Når du bestiller kortet, får du et bookingnummer, som du skal oplyse, når du henter det midlertidige Wildcard på DSB´s salgssteder. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan opnå rabatter i udlandet med det midlertidige Wildcard.

Du kan købe dit DSB Wildcard på DSB´s hjemmeside, men det er også muligt at bestille kortet over din mobiltelefon, hvor du skal oplyse CPR-nummer, for- og efternavn. Når du køber kortet over sms, vil du automatisk modtage det midlertidige kort i en sms besked, og du betaler naturligvis alm. sms takst ved købet.

Andre ting som er værd at vide om DSB Wildcard

Der er andre ting, som du skal være opmærksomme på, når du har bestilt et DSB Wildcard. Når du køber en togbillet, skal du ikke vise Wildcardet, men det er først under selve rejsen, du skal vise kortet til kontrolløren sammen med din togbillet. Wildcardet skal altid vises sammen med en anden gyldig legitimation, der som minimum skal indeholde navn og CPR-nummer. Dette kan f.eks. være sygesikring, pas eller kørekort.

Rabatten du kan opnå med et Wildcard er omfattet er følgende regler. Rabatten på 50 % kan fås på den ordinære standard billetpris mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag. Fredag og søndag er rabatten på 25 %. Du kan desuden ikke opnå rabat på din togrejse, hvis rejsen foregår inden for det samme takstområde. Dog er der undtagelser på Fyn og visse lokalområder i hovedstadsområdet. I forbindelse med køb af et DSB Wildcard, er du ikke omfattet af 14-dages fortrydelsesret. Skulle det ske, at du mister dit Wildcard, er der mulighed for at få udstedt et midlertidig kort mod en betaling på 50 kr.

 

 

 

Rejsetilbud

Rejsemål:
Amsterdam
Berlin
Budapest
Dublin
Firenze
Gran Canaria
Kreta
Korfu
London
Lissabon
New York
Nice
Paris
Prag
Rom
SanFrancisco
Venedig
The Garda Village
Hotel i Barcelona
Hamburg Tyskland
 

Rejs fra Hamburg

Lalandia tilbud

Badeland i Nordtyskland

Lalandia

Mols-Linien

FDM

Vigsø Badeland

Badeland Weissenhäuser strand

Badeland Van der Valk Resort Linstow

Lej et sommerhus

Falk Lauritsen Rejser

Spar 25% på vinterferien
Strandhotellerne -Nu Dayz
Thinggaard rejser

Andet rejse info:
Tidsforskel på rejser
Biludlejning i ferien
Forretningsrejse
Valutakurser
DSB Orange
Efterårsferie 2019
Mit fly er forsinket, få penge tilbage

Printerpatroner

 

 

Denne side er reklamefinansieret og drives af MoreMedia Aps. 

Privatlivspolitik

Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

2022 Disneyland Paris tilbud
Få det bedste tilbud fra Disneyland lige NU.

Tips og trick til billig rejse til Disneyland Paris

Gør et kup!

 

 

 

 

 

Guide!

Guide -Få mere tid i Forlystelsesparker
 

Guide til forskellige rejsemål

 

 

Biludlejning på ferien, Bestil hjemmefra....
Tjek priser her:

 

Tidsforskel

Beregn afstand

Beregn valuta

Find et lån til din næste ferie
Søg lån her!

Billige Printerpatroner:

Skal du bruge nyt blæk eller toner til din printer, så kig forbi Tonerland.dk Du får billige priser og god service.

Billig blæk og toner -Klik her!